Улици в центъра на София и в с. Бистрица без вода заради ремонти

Последна промяна на 09 септември 2019 в 05:40 1138 0

Снимка pixabay.com

Водата ще бъде спряна днес, 9 септември, в някои столични квартали заради планирани ремонти, съобщи „Софийска вода".

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Никола Славков“ в центъра, се налага спиране на водоподаването от 10 до 17 ч на ул. „Никола Славков“ - от ул. „Родосто“ до ул. „Порто Лагос“.

Ако строително-ремонтните дейности продължат над 12 часа, „Софийска вода” ще осигури водоноска на адрес: ул. „Никола Славков“ №46.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод на ул. „Детелина“ в с. Бистрица, се налага спиране на водоподаването от 9 до 21 часа на: ул. „Детелина“, ул. „Роза“, ул. „Сълзица“ - от №6 до №12.

Ако строително-ремонтните дейности продължат над 12 часа, „Софийска вода” ще осигури водоноска на ъгъла на ул. „Янчовска река“ с ул. „Детелина“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

След реализацията на този инвестиционен проект живеещите в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги, уверяват от "Софийска вода".

Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация на тел. 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност за абонамент за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез SMS.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови