Ученици се снимаха как пушат марихуана в час (видео)

OFFNews 18 април 2016 в 22:36 8517 11

Ученици се снимаха как пушат марихуана в клас. Те заснели видео и го пуснали във Facebook, откъдето по-късно то било изтрито. 

Четиримата ученици от записа са били извикани в училището заедно с родителите им.

Те се оправдават с това, че не са пушили марихуана, а обикновени цигари, което обаче също е забранено на територията на училището. 

„Това са едни дванайсетокласници, които са абсолютно наясно с правилника за дейността на училището”, коментира пред Нова телевизия директорът на училището Валентина Стоенчева-Георгиева.

„Очакваме активност от страна на родителите и дори предложения за това как да се справим с проблема наркотици и употреба на наркотици в училище", посочи Соня Мелоян от РИО-Пловдив.

По-късно на педагогически съвет е взето решение учениците да бъдат наказани с общественополезен труд, тъй като остава по-малко от месец до завършването им. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12396

11

Зелен

20.04 2016 в 09:37

Крокодилчо, пак сумтиш на умряло :)

Коз пушат колеги, преподаватели, приятели. Сред тях: лекари, юристи, естествено АйТи специалисти, журналисти. Тези твои бращолевения нямат никакво значение предвид фактите, които съвсем не подкрепят тезата ти.

Към родителите: Възпитавайте си децата, защото ако са невъзпитани тъпунгери, няма да им е виновна тревата със сигурност.