Тулупи ли сме? Платени? Безделници? Лицата на протеста пишат на табела кой какво работи (галерия)

OFFNews 03 август 2020 в 14:14 15616 4

Кои са лицата на протеста? Платени агитатори, тулупи, ултраси, наркомани, пияници и безделници ли са хората на протеста? Заради тези въпроси Michelle Stoykova и фотографът Villy Goutova решават да отидат на протеста и да снимат всеки, който се съгласи, с табела, на която пише какво работи. 

Сред заснетите граждани са инженери, дърводелци, печатари, флористи, студенти, IT специалисти, пенсионери, учители и много други. 

Откроява се и снимка с куче, пред което има табела с надпис "Аз съм куче и искам по добър живот! Оставка!". 

"Всяка вечер ще излизам с фотограф и ще снимаме всеки, който се съгласи да сподели каква е неговата професия, за да изкореним заблудата и лъжите, че са безделници и утайката на обществото и че хората на площада не били България! Именно те са България! Вижте снимките и се уверете сами!", пише във фейсбук профила си Michelle Stoykova. 

По думите ѝ да се снимат не са се съгласили "само няколко журналисти, няколко човека, които се усъмниха в подбудите ни, хора, които са на държавна работа, няколко, които са в частния сектор, но дейността им има допир с държавния или са им забранили да ходят на протеста и едно семейство лекари". 

Вижте лицата на протеста през обектива на фотографа Villy Goutova.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

6589

4

stanimir_13

03.08 2020 в 18:10

Радвам се, че ви има! Поклон!

2100

3

гоуемио

03.08 2020 в 17:28

Да бе да! Сигурно ще блъскам до 19:00 в офиса и после ще търча на протеста!
А колко много безделници с професии има е отделен въпрос.

17439

2

мнение от IP

03.08 2020 в 16:06

Какви са тези странни призиви "Кажете какво ще правите после", сякаш протестиращите ще правят правителство. После следват избори. На тях суверена казва кои хора подкрепя да правят нещо "после". Това в толкова ясна процедура, че питащите за "после" все едно не знаят нищо за функционирането на държавата.

3022

1

Чувек

03.08 2020 в 14:32

Уважение за професиите им. Освен професиите си, ако може, макар и с дребен шрифт, да напишат какво и как очакват да се случи след оставката. Може и на останалите да им хареса какво са им сготвили за след това. Интелигентните хора , каквито явно са на протеста, трябва да планират постъпките си с поглед напред, 3,6,9 месеца, че и година поне.