Топ центърът на София остава без вода

OFFNews 24 август 2018 в 06:15 4484 1

Във връзка с днешната реконструкция на уличен водопровод на ул. „Йордан Бакалов - Стубел“ кв. „Манастирски ливади“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Луи Айер“ от ул. 418 до ул. „Луи Айер“ №227А

ул. „Тодор Попов“, ул. „Околовръстен път“, ул. „Луи Айер“, ул. „Тодор Джебаров“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Васил Стефанов“ ъгъла с ул. „Тодор Джебаров“.

Заради подмяна на уличен водопровод на ул. „Граф Игнатиев“ Център, се налага спиране на водоподаването от 08:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

пл. „Славейков“

ул. „Уилям Гладстон“ от ул. „Ангел Кънчев“ до ул. „Граф Игнатиев“

ул. „Дякон Игнатий“ от ул. „Граф Игнатиев“ до ул. „Генерал Гурко

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Граф Игнатиев“ на кръстовището с ул. „Георги С. Раковски“.

Подмяната на уличен водопровод на ул. „Народно хоро“ кв. „Овча купел“, налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Народно хоро“ от ул. „Брезов рид“ до бул. „Овча купел“

ул. „Крушовски връх“ от ул. „Буземска“ до ул. „Маестро Кънев“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Народно хоро“ на кръстовището с ул. „Брезов рид“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!