Quantcast

Цветелин Цветанов е новият шеф на агенция „Автомобилна администрация”

ОFFNews Последна промяна на 13 януари 2015 в 16:52 4507 2

Цветелин Цветанов.
Цветелин Цветанов.

Бившият директор на ДАИ-Плевен - Цветелин Цветанов, вече е шеф на изпълнителна агенция „Автомобилна администрация”, съобщават от "Дарик".

Националното сдружение на българските превозвачи обаче изрази своето недоволство от избора.

„Предупредихме, че това според нас е най-неподходящият човек, тъй като има определени съмнения относно мандата му като шеф на регионалната дирекция в Плевен. Сега компетентните органи ще кажат дали е. Ние искахме всичко да е прозрачно и точно и на това ниво да бъде човек, който е ерудиран и е запознат с проблемите”, заяви Красимир Лалов от Националното сдружение на българските превозвачи.

Той дори се закани, че ако изборът на Цветанов не бъде преразгледан, ще последват протести.

От Националния браншови съвет на превозвачите ще поискат среща с премиера Борисов, на която да изложат исканията си за провеждане на конкурс за поста на изпълнителния директор в „Автомобилна администрация”.

Ако не последва реакция, ще започнат протестни действия.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

13.01 2015 в 20:04

Пълен въздух под налягане!Няма образователен ценз и опит в управлението на транспортна фирма или обучение на водачи на МПС!Администратор , който пречи за да не кажат ,че не работи? Важното е да не пречи на движението на парите от "такса спокойствие" нагоре към партиите! Да не пречи на червения депутат да обира данъкоплатците със специални държавни поръчки за неговата фирма!Да продължи да гарантира милиона му от ваучери за непоискани и неползвани услуги всяка година!

13.01 2015 в 17:23

Безнадеждно корумпирана институция, която ще продължи винаги да си е такава. Плащат се десетки хиляди левове, за да се започне на позиция със заплата от 600 лв. Този сигурно е броил поне 100 хилки, но ще си ги избие, няма проблем...