Цяла нощ без вода в част от центъра, по 12 часа на още три места в София

OFFNews Последна промяна на 14 декември 2017 в 06:40 2462 1

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

От 23:00 ч. днес до 6:00 ч. утре сутринта във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Оборище" се налага спиране на водоподаването в района на бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ от ул. „Шипка“ до ул. „Мърфи“, ул. „Оборище“ от бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ до ул. „Васил Друмев“, бул. „Мадрид“ от бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ до ул. „Алеко Константинов“.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Златица“ в жк „Хаджи Димитър“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 ч. на бл. 11, бл.11А, бл. 177, ул. „Резбарска“ от ул. „Макгахан“ до река Перловска, ул. „Резбарска“ от ул. „Васил Кънчев“ до автобусен гараж „Малашевци“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Поради подмяна на водомерен възел на ул. „Акад. Петър Динеков“ в кв. „Драгалевци“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 13:00 ч. на ул. „Акад. Петър Динеков“ от ул. „Професор Стойко Стойков“ до ул. „Акад. Петър Динеков“ №14, по ул. „Къпина“ от №20 до ул. „Акад. Петър Динеков“.

Реконструкция на уличен водопровод по ул. „Клокотница“ в жк „Банишора“ налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 ч. на ул. „Клокотница“ от бул. „Христо Ботев“ до ул. „Княз Борис I“, бул. „Христо Ботев“, ул. „Кръстец“ от ул. „Козлодуй“ до ул. „Клокотница“.

Инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Кокиче“ в с.Войнеговци налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 ч. на ул. „Кокиче“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Във връзка с подмяна на спирателен кран и пожарен хидрант на ул. „Димитър Хаджикоцев“ в жк „Лозенец“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:30 ч. на ул. „Димитър Хаджикоцев“ от ул. „Църноок“ до ул. „Борис Пожаров“.

Заради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Тодор Каблешков“, кв. „Сеславци“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 ч. на ул. „Мургаш“, ул. „Еделвайс“, ул. „Св. Св. Кирил и Методий“, ул. „Чавдар“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства! Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

8374

1

Emigirl

14.12 2017 в 12:47

После обаче сметките са същите,а хората са нямали с какво да се изкъпят, налии