Цяла нощ без вода в част от центъра на София

OFFNews Последна промяна на 10 ноември 2017 в 06:44 3285 0

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в части от столицата днес, съобщиха от дружеството. 

От 23 часа днес до 6 часа утре няма да имат вода на бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ от ул. „Шипка“ до ул. „Мърфи“, ул. „Оборище“ от бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ до ул. „Васил Друмев“ и бул. „Мадрид“ от бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ до ул. „Алеко Константинов“. Причината е подмяна на спирателен кран на ул. „Оборище" в Център. 

Реконструкция на уличен водопровод до бл. 168 , жк. „Света Троица“, налага спиране на водоподаването от полунощ до 12:00 часа на бл. 168, бл. 354, бл. 357, бл. 361.

Изграждане на ново сградно водопроводно отклонение на ул. „Любляна“, кв. „Карпузица“, налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа в района на ул. „Любляна“ от №60 до ул. „Евлия Челеби“. 

Подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Цар Борис III“ в с. Казичене налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на ул. „Цар Борис III“ от ул. „Христо Ботев“ до ул. „Аличо“, ул. „Пейо Яворов“ от ул. „Аличо“ до ул. „Околовръстна“, ул. „Околовръстна“ от ул. „Цар Борис III“ до ул. „Пейо Яворов“, ул. „Трети март“, ул. „Серафим Стоев“. 

Във връзка с подмяна на водомерен възел на ул. „Богдан", вилна зона „Иваняне“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 12:00 часа на Вилна зона „Иваняне“. 

Заради подмяна на пожарни хидранти на ул. „Освобождение", жк. „Разсадника - Коньовица“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на ул. „Освобождение", ул. „Хъшове“, ул. „Обеля“, ул. „Самодивско изворче“. 

Без вода във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Индже войвода“ , жк. „Разсадника – Коньовица“, ще бъдат от 10:00 до 16:00 часа на ул. „Индже войвода“ от ул. „Д-р Калинков“ до ул. „Три уши“. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови