Цецка Цачева: Ренегат от ГЕРБ извади записа с песните ми

OFFNews 12 септември 2013 в 09:17 4435 5

Цецка Цачева Снимка: БГНЕС
Цецка Цачева Снимка: БГНЕС

 

Знам кой пусна записите, в които пея, но няма да кажа името му. Излишно е да го правя толкова велик.

Така бившият председател на парламента Цецка Цачева коментира днес пред Нова телевизия двата публикувани от OFFNews записа, в които тя дирижира изпълнение на "Цъфнал ГЕРБ" на плевенския актив на партията и пее "Молитва на Франсоа Вийон".

Цачева каза, че човекът, заснел записа, е ренегат от ГЕРБ. Той обаче не бил в състава на отцепниците от новата формация БАСТА, изграждана от Мирослав Найденов. 

Моите приятели знаят, че когато ми е хубаво, обичам да пея, коментира изпълненията си депутатката.

Според нея не се очаква още хора от ГЕРБ да отидат в БАСТА, защото групата им била сплотена.

"Отказвам да мисля"

Запитана от водещите знае ли чии са инициалите ЦЦ в прословутото тефтерче на шефа на Комисията за конфликт на интереси - на Цветан Цветанов или на Цецка Цачева, депутатката отговори: "Има комисия в парламента, която ще даде отговор. Отказвам да мисля, защото знам фактите."

Цачева отказа да бъде конкретна и по друга тема - за бъдещите отношения на ГЕРБ с Реформаторския блок. "Бъдещето ще даде отговор", бе краткият й коментар.

В момента обществото е много разделено, имаме нужда от кауза, за която да се обединим като например класирането на националнияни отбор по футбол за първенството в Бразилия. Знам, че звучи смешно, но е така, каза Цачева. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови