Тапа в Овча купел до Коледа заради третия лъч на метрото

OFFNews 25 юни 2017 в 07:29 11714 2

Строителството на третия лъч на метрото от депо "Земляне" до "Монтевидео" променя движението в района, съобщи Столична община. 

От днес до Коледа се забранява движението на пътни превозни средства в двете посоки по бул. „Президент Линкълн” между бул. „Овча купел” и ул. „Крушовски връх”. 
Променят маршрутите на автобусни линии № 11 и 60 – от бул. „Никола Мушанов” на кръстовището с ул. „Житница” надясно по ул. „Житница”, ул. „Зеленика” надясно по бул. „Президент Линкълн” и по маршрутите си двупосочно. Закриват се съществуващите автобусни спирки „Бул. Овча Купел” и „Ул. Лиляче" на бул. „Президент Линкълн”. Автобусите ще спират на съществуващи спирки на ул. „Зеленика”. 

От утре пък до 27 август се забранява влизането на превозни средства в двете посоки по моста „Чавдар” /стар/ от ул. „Ильо войвода” до ул „Злетово”. Движението ще се извършва двупосочно по моста „Чавдар” /нов/ от ул. „Злетово” до ул. „Черковна” /две ленти в посока изход и една лента в посока Център/.
Ще бъдат пренасочени автобусни линии с номера 78 и 79 и тролейбусни линии № 1, 2 и 4 съгласно въведената временна организация на движение. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews