Студентите от УНСС вече плащат наема на общежитието си онлайн

OFFNews Последна промяна на 19 януари 2021 в 14:26 377 1

Студентите от Университета за национално и световно стопанство могат да плащат наема на студентското си общежитие изцяло онлайн от днес, съобщиха от УНСС. 

Новата услуга е лесно достъпна през компютър и мобилни устройства. Плащанията се извършват през информационната системата Уеб студент с всякаква валидна дебитна/кредитна карта, независимо от коя банка е издадена, а услугата е освободена от банкови такси.

"Идеята се роди на една среща между ръководството на УНСС, П "ССО" и Студентски съвет преди почти година. Водихме преговори с няколко банки и успяхме да освободим от такси плащанията през Уеб студент. Плащането през нашата система разработихме заедно с Борика, за максимална защита на личните данни и транзакциите", разказа Пламен Пенев, зам.-изпълнителен директор на поделение "Студентски столове и общежития".

С това нововъведение онлайн услугите за студентски общежития стават четири. Освен заплащането на наем, студентите могат да се възползват още от подаване на молба с възможност за избор на запазване на стая от минала година; справка за резултати от класирането и информация за месечните задължения на настанените студенти.

Пълният пакет на онлайн услуги за студенти вече наброява 20.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

1006

1

forzamilan

19.01 2021 в 17:12

ИНТЕЛИГЕНТНИ, ОПИТНИ КОРЕКТНИ СТУДЕНТИ ИЗВЪРШВАТ ХАМАЛСКИ И ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ В СОФИЯ--ЗА КОНТАКТИ--0893480394.