Стругар от Благоевград е новият милионер от Националната лотария

OFFNews 17 октомври 2017 в 13:45 8567 0

Снимка Национална лотария

55-годишният Йордан Стоилов от Благоевград е новият милионер от Националната лотария. Късметлията удари джакпота от 2 милиона лева от играта „Лото 6 от 47“ на Национална лотария при тегленето тази събота.

Освен седемцифрената парична печалба, джакпотът му носи и три големи награди - къща, нова спортна кола и 10-дневна почивка в Дубай.

Чекът с внушителната сума вече му бе връчен от водещите Захари Бахаров и Рая Пакова. Пред тях той разказва, че играе  всеки ден с любимите си числа 2, 3, 7, 11, 28 и 33. Именно тази комбинация бе изтеглена на 14 октомври. Тя е съставена от рождените дати на семейството му - неговата, на съпругата му и на двете им дъщери. Другите две числа избрал произволно, но винаги играел точно с тях.

Йордан Стоилов е деветият късметлия, станал милионер от лотарията през 2017-а.

„Всяка сутрин на път за работа попълвам едни и същи числа и чакам“, казва печелившият. 

„Много добре се чувствам. Очаквах, че ще спечеля“, добавя най-новият милионер, който винаги е вярвал в късмета си. Споделя, че с част от джакпота ще погаси кредита си и ще купи жилища на децата си.

Джакпота Йордан Стоилов спечелил с фиш от 2 лева.

След като бе изтеглен на 14 октомври, сега джакпотът в играта „Лото 6 от 47“ е отново е в размер на 2 милиона лева, включващ къща, спортна кола и 10-дневна почивка за двама в Дубай. Тегленето на печелившите числа е всяка вечер в централните новини по Нова тв.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !