Столичните 'Младост' 2, 3 и 4 без вода цял ден. Спират я и в Подуяне и Световрачене

OFFNews 09 март 2022 в 05:31 2490 0

Снимка Pixabay

Столичните жилищни комплекси "Младост 2", "Младост 3", "Младост 4" ще останат без вода днес от 9 до 23 ч, заедно с ул. "Околовръстен път" от кръговото за ж.к. "Младост 4" до шоурум "Хюндай", предупреждава "Софийска вода". Налага се изключване на уличен водопровод на ул. „Околовръстен път“, старата отбивка за ж.к. „Младост“. Вода няма да има и в местността Детски град - района между ул. „Самоковско шосе“, ул. „Синя светлина“, ул. „Проф. Асен Киселинчев“, ул. „Синаница“, ул. „Хитър Петър“, както и в ж.к. „София Вилидж“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адреси:

ж.к. „Младост 2“ – пред РУМ;

ж.к. „Младост 3“ – пред общината;

ж.к. „Младост 4“ – ул. „Самара“ ъгъла с ул. „Филип Аврамов“;

м. Детски град – ул. „Сияние“ ъгъла с ул. „Проф. Асен Киселинчев“.

В село Световрачене също няма да има вода. Тя ще бъде спряна от 9 до 21 ч на ул. „Синчец“ от ул. „Околовръстен път“ до ул. „Железопътна“ и ул. „Пунга“. Ако строително-ремонтните дейности продължат над 12 часа, ще има водоноска на кръстовището на ул. „Синчец“ и и ул. „Пунга“.

В кв. "Подуяне" водата ще бъде спряна от 9:30 до 19:30 ч заради монтаж на пожарен хидрант на ул. „Драговица“, кв. „Подуяне“. Няма да има водоподаване на ул. „Драговица“, ул. „Гълъбец“ ,бул. „Ситняково“ и бул. „Мадрид“. Ако строително-ремонтните дейности продължат над 12 часа, ще има водоноска на кръстовището на ул. Драговица“ и ул. „Козница“.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Да помогнем на украинските деца!