Стажантите на VIVACOM взеха участие в доброволческа акция, посветена на децата

OFFNews 21 август 2019 в 12:27 686 0

Над 60 младежи от Лятната стажантска програма на VIVACOM взеха участие в специална доброволческа акция, целяща да подобри условията за отдих и игри на децата. Тя се проведе в град София, в района на община „Оборище“, с помощта и съдействието на общината. 

Стажантите освежиха три детски площадки - „Джунгла“, „Хълмчето“ и тази на улица „Земен“ №3 и прилежащите към тях общи части. Те почистиха и пребоядисаха съоръженията за игра, оградите и пейките.

За 16-та поредна година, VIVACOM провежда лятна стажантска програма, която има за цел да привлече, развие и приобщи младите хора към корпоративната среда. Една от инициативите на тази програма е и доброволческата акция, част от политиката за корпоративна социална отговорност на компанията. Така освен с практически професионален опит, който трупат, студентите придобиват чувство за отговорност към обществото и желание да допринасят лично за реализирането на значими каузи.

Тази година стажантската програма протича под мотото „VIVAGAME Открий своето място!“. В нея се обучават близо 70 стажанти от почти всички дирекции на компанията, в продължение на три месеца. Всеки от тях има индивидуален ментор, който го въвежда и подпомага в реалната работна среда. Стажантите придобиват практически умения в избраната от тях сфера, получават различни професионални обучения, а след края на програмата над 40% от тях имат възможност да продължат своето развитие в компанията.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови