Среднощна стрелба и преследване в Галиче

OFFNews 05 септември 2016 в 09:47 11243 4

Снимка bTV

Отново стрелба и преследване в село Галиче - в нощта на събота срещу неделя кола на охранителната фирма, която семейството на кмета Чоков е наело да пази имотите му, е нападната от четирима маскирани мъже с бухалки.

Нападението е заснето от охранителните камери на отсрещната сграда, съобщава bTV.

В същото време патрул от двама полицаи вижда какво се случва и започва преследване.

Полицаите стрелят предупредително във въздуха, а нападателите се разбягват. Към момента обаче няма задържани.

Същата вечер колата на охранителите, наети от семейство Чокови, е нападната с тръби и камъни и на друго място – при заведение на един от основните противници на Ценко Чоков – Веселин Попов - Лунгара.

„Охранителите, връщайки се от един от обектите, минават покрай заведението на Веселин Попов, а той и синът му стават и започват да нахъсват другите около тях, започват да замерят колата с камъни и да ги обиждат. Хората дойдоха у нас да кажат, че са притеснени да не се случи нещо през нощта”, твърди съпругата на Ценко Чоков.

Полицията беше уведомена, а полицаи от Бяла Слатина тръгнаха насам. Докато чакахме полицаите, пред нас спря Лунгара, който започна да ни обижда, твърди още тя.

Кметът на село Галиче Ценко Чоков от месеци е в ареста.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12319

1

Чичо ви

05.09 2016 в 10:41

Ей, нема да му клатите стабилността, ей... Обикновена битова свада за паркомясто на един с друг, дето искал да му става зет.