Спират водата в столичните квартали ''Дружба'' 2 и ''Изток''

OFFNews 15 ноември 2021 в 05:00 1289 0

Снимка Pixabay

Водата в столичните жилищни комплекси "Дружба" 2 и "Изток" ще бъде спряна заради планирани ремонти, съобщава "Софийска вода".

В "Дружба" 2 ще се монтира спирателен кран и от 9:30 до 19:30 няма да има вода в бл. 313, бл. 316, бл. 317 и бл. 323. Ако работите продължават над 12 часа, ще бъде осигурена водоноска до бл. 216.

Изграждане на сградно водопроводно отклонение по бул. "Цариградско шосе" е причина за спирането на водата в "Изток". От 10:00 до 19:30 ч няма да има вода по ул. „Тинтява“ - от бул. „Цариградско шосе“ до ул. „Райко Алексиев“. Ако строителните дейности продължат над 12 часа, "Софийска вода" ще осигури водоноска на кръстовището на "Тинтява" и "Цариградско шосе".

Ремонтите ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от телефонния център на „Софийска вода“ на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването по имейл или с безплатен СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови