Спират водата в столични квартали

OFFNews 21 август 2015 в 06:15 3428 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата днес, съобщиха от дружеството.

Във връзка с диагностика на уличен водопровод на ул. „Чавдар войвода” в с. Мировяне се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 18.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Спортист”, ул. „Алеко Константинов”, ул. „Еделвайс”, ул. „Канала”, „Перуника”, ул. „Христо Ботев”, ул. „Мировско шосе”.

Във връзка с подмяна на водомерен възел на ул. „Неофит Рилски” се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 15.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Княз Борис I” от ул. „Неофит Рилски” до ул. „Патриарх Евтимий”, ул. „Хан Аспарух” от ул. „Княз Борис I” до ул. „Цар Самуил”.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Цар Шишман” се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 17.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Цар Шишман”, от ул. „Аксаков” до ул. „Славянска”. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Във връзка с ремонтни дейности при бл. 276 в жк „Обеля 2”, се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 16.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бл. 276, бл. 277 - висока зона.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Любен Каравелов” в с. Мрамор, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 15.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Алеко Константинов”, ул. „Иван Вазов”, ул. „Мичур” и ул. „Хайдутин”.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 15 в с. Долни Богров, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 17.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между ул. 20, ул. 16, ул. 1, ул. 31.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 7 в с. Мърчаево, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 16.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Приморско” от №17 до №27, ул. 7, ул. „Бистра река”.

Във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Захари Зограф” в кв. „Драгалевци”, се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 14.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Захари Зограф”, от ул. „Герена” до ул. „Свети Горазд” и ул. „Герена”.

Във връзка с диагностика на ул. „Макгахан” в жк „Хаджи Димитър”, се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 19.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Макгахан” от ул. „Панайот Хитов” до ул. „Владимир Вазов”.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Борис Найденов” в с. Негован, се налага спиране на водоподаването от 9.30 до 19.30 ч. на клиентите на „Софийска вода” в района на кариера „Холсим”, градински център, бетонов възел и фирма „Станилов”.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови