Спират водата в село Житен

OFFNews 21 декември 2020 в 04:04 973 0

Днес, 21 декември, ще бъде спряна водата в село Житен, предупреждава "Софийска вода". Причината е изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод в село Мрамор.

Вода от 9 до 21 ч няма да има в:

- с. Житен;

- бивш стопански двор в с. Доброславци;

- ул. „Градинарска“ между ул. „Бунтовник“ и ул. „Житенски път“;

- ул. „Липа“ №2А.

Ако строително-ремонтните дейности продължат над 12 часа, „Софийска вода” ще осигури водоноска на на площада на с. Житен.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата, но след реализацията на инвестиционния проект клиентите на „Софийска вода” в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност за абонамент за съобщенията за планирани спирания на водоподаването чрез имейл или SMS.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!