Спират водата в НПЗ Искър и ж.к. Христо Смирненски

OFFNews 29 март 2022 в 00:15 833 0

За спиране на водата в НПЗ "Искър" и ж.к. "Христо Смирненски" днес, 29 март предупреждва "Софийска вода".

Водоснабдяването в НПЗ "Искър" ще бъде преустановено от полунощ до 4 ч във вторник заради строително-ремонтни дейности. Вода няма да има на ул. „Кап. Симеон Петров“, ул. „Подполк. Васил Златарев“, бул. „Христофор Колумб“ и ул. „Подпоручик Йордан Тодоров“.

Ако работите продължат над 12 часа, ще има водоноска на кръстовището на ул. „Кап. Симеон Петров“ с ул. „Пор. Христо Топракчиев“.

В "Христо Смирненски" няма да има вода от 9 до 21 ч днес на ул. „Иван Димитров-Куклата“ от бул. „Шипченски проход“ до ул. „Спътник“, блок 13 и Агенция за ядрено регулиране, Централен институт за програмни продукти и системи, териториална дирекция на НАП офис "Изток". Причината е монтаж на водомер на ул. „Иван Димитров- Куклата“. Ако работите продължат над 12 часа, ще има водоноска на автобусната спирка на ул. „Иван Димитров-Куклата“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването, уверяват от дружеството.

Засегнатите могат да получат повече информация на тел. 0800 121 21 или да следят за развитието на текущите дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност за абониране за съобщенията за спиране на водата. Те могат да получават информация за планираните спирания по имейл или чрез безплатен СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки