Спират водата в Младост 1А, Надежда 3 и на още три места

OFFNews 27 октомври 2020 в 01:38 1782 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата днес, 27 октомври.

Заради строително-монтажни работи на ул. „Неделчо Бончев“ и ул. „Подпоручик Йордан Тодоров“, НЗП Искър се налага спиране на водата от 02:00 до 05:00 часа на клиентите на „Софийска вода” на:

- ул. „Неделчо Бончев" от ул. „Подпоручик Йордан Тодоров" до бул. „Христофор Колумб";

- ул. „Подп. Васил Златарев" и ул. „Подпоручик Йордан Тодоров".

Ако се наложи строително-ремонтните дейности да продължат над 12 часа, ще има водоноска на кръстовището на улиците „Неделчо Бончев“ и „Подпоручик Йордан Тодоров“.

"Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването", уверяват от "Софийска вода".

Във връзка с монтаж на спирателен кран пред бл. 324 в ж.к. „Надежда“ 3 се налага спиране на водата от 9:00 до 21:00 часа на ул. „Царевец", ул. „Бели Дунав", бул. „Ломско шосе", ул. „Христо Силянов". Ако строително-ремонтните дейности продължат над 12 часа, ще има водоноска пред бл. 329.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод във вилна зона „Беликата“ се налага спиране на водата от 9:00 до 17:00 часа във вилната зона. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно леко повишаване на мътността на водата, предупреждава "Софийска вода". Ако строително-ремонтните дейности продължат над 12 часа, ще има водоноска на ул. „Божур“.

Във връзка с диагностика на уличен водопровод в кв. „Видните“, с. Казичене се налага спиране на водата от 9:00 до 14:00 в квартала. Ако строително-ремонтните дейности продължат над 12 часа, ще има водоноска на ул. „Руски лагер“ пред №4.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Анна Ахматова“ в ж.к. „Младост“ 1А се налага спиране на водата от 10:00 до 17:00 часа в бл. 516, бл. 517, бл. 518, бл. 519, на ул. „Анна Ахматова“ №1, №1Б и №6, на тенис кортовете "Дема" на бул. „Александър Малинов“ №19. Ако строително-ремонтните дейности продължат над 12 часа, ще има водоноска пред бл. 516.


Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването, пишат от "Софийска вода". Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация на тел. 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!