Спират водата в Киноцентъра и Манастирски ливади

OFFNews 19 май 2020 в 05:30 1954 0

На 19 май "Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, предупреждават оттам.

Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Лешникова гора“ във вилна зона „Киноцентър“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на ул. „Мавровец“ от ул. „Лешникова гора „ до ул. „Мащерка“. Ако работите продължат над 12 часа, ще има водоноска на ъгъла на улиците „Мавровец “ и „Лешникова гора“ .

Във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Акад. Георги Наджаков“ в кв. „Манастирски ливади - изток“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на ул. „Акад. Георги Наджаков“, ул. „409-та“, ул. „Шарл Шампо“ от ул. „Костенски водопад“ до ул. „409-та“. Ако работите продължат над 12 часа, ще има водоноска на ъгъла на ул. „Шарл Шампо “ и ул. „409“ .

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването, уверяват от "Софийска вода".

Засегнатите могат да получат повече информация на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови