Спират водата в Изток, Христо Ботев и Панчарево

OFFNews 27 октомври 2022 в 05:01 666 0

Спиране на водата

Снимка Архив

Спиране на водата

"Софийска вода" ще спре водата временно в части от кв. "Христо Ботев", ж.к. "Изток" и с. Панчарево днес, 26 октомври.

Заради реконструкция на уличен водопровод на ул. 509 и ул. 501 в кв. „Христо Ботев“ се налага спиране на водата от 9 до 21 ч в района между ул. „Владимир Минков- Лотко“, ул. „Георги Спасов“ и ул. „Мими Балканска“. Ако ремонтът продължи над 12 часа, ще има водоноска на ул. 503 пред №6.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ж.к. "Изток" се налага спиране на водата от 9:30 до 21:30 ч на живеещите в района на ул. „Тинтява“, от ул. „Райко Алексиев“ до бул. „Цариградско шосе“ – локал. Ако адресите останат без вода над 12 часа, ще бъде осигурена водоноска на ул. „Тинтява“ и ул. „Майор Юрий Гагарин“.

Ремонт на водомерен възел в село Панчарево налага спиране на водата от 9:30 часа до 17:30 часа на ул. „Странето“, ул. „Църнокос“, ул. „Белоснежка“, ул. „Синаница“. Ако ремонтът наложи спиране за повече от 12 часа, ще има водоноска на ъгъла на улиците „Странето“ и „Църнокос“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Сайтът на дружеството дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването по имейл или с безплатен СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови