Спират водата в две софийски села, два квартала и в блокове на бул. ''България''

OFFNews Последна промяна на 13 октомври 2020 в 05:14 2331 0

Планирани ремонти ще наложат спиране на водата в някои столични райони днес, 13 октомври, предупреждава "Софийска вода".

Във връзка с ремонт на уличен водопровод на ул. „Патриарх Герман“ във вилна зона Враня-Герман се налага спиране на водоподаването от 9 до 21 часа в:

- кв. „Кремиковци“;

- кв. „Сеславци“;

- с. Яна;

- с. Желява;

- гр. Бухово, ф-ма "Хидростроителство", Дирекция „Жандармерия“, Дворец и стопанство "Враня".

С понижено налягане ще са кв. „Ботунец“ и жк. „Ботунец“ 1 и 2. Ако строително-ремонтните дейности продължат над 12 часа, ще има водоноска на адрес: затвор Кремиковци и затвор Казичене.

Във връзка с монтаж на водомерен възел на бул. „България“ в жк. „Гоце Делчев“ се налага спиране на водата от 9 до 21 часа на в бл. 29 и бл. 31 на ул. „Метличина поляна“ и бл. 7А на бул. „България“. Ако строително-ремонтните дейности продължат над 12 часа, ще има водоноска на ул. „Метличина поляна“.

Във връзка с пресвързване на уличен водопровод на ул. „Майор Алекси Рилец“ в кв. „Манстирски ливади“ се налага спиране на водата от 9 до 21 ч на: ул. „Акад. Димитър Попов“, ул. „Проф. Велизар Велков“, ул. „Майстор Алекси Рилец“ и ул. „Никола Мавродиев“. Ако строително-ремонтните дейности продължат над 12 часа, ще има водоноска на адрес: ул. „Ралевица“ на кръстовището с ул. „Майстор Алекси Рилец“.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод, водата ще бъде спряна във вилна зона „Беликата“ от 9 до 17 ч. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. Ако строително-ремонтните дейности продължат над 12 часа, ще има водоноска на ул. „Божур“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !