Спират водата в части от столичния център за 12 часа

OFFNews 13 септември 2018 в 05:46 1292 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството.

Строително-монтажни работи на централния бул. „Патриарх Евтимий“ налагат спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на бул. „Патриарх Евтимий“ от ул. „Цар Самуил“ до ул. „Княз Борис I“, ул. „Княз Борис I“ от бул. „Патриарх Евтимий“ до ул. „Неофит Рилски“ и ул. „Хан Аспарух“ от ул. „Цар Самуил“ до ул. „Цар Асен“. 

Подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Д-р Петър Берон“, Център, Средец, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на бул. „Васил Левски“ , ул. „Георги С.Раковски“ , ул. „Любен Каравелов“ , ул. „Фритьоф Нансен“. 

Монтаж на спирателен кран на ул. „Троянски път“, с. Бусманци, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на ул. „Пчелина“, ул. „Татарски път“, ул. „Чукура“ и кв. „Нова Враждебна“. 

Заради подмяна на хидрофорна уредба в жк. „Надежда“ 2, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на високите части на бл. 256, бл. 257 и бл. 258.

Изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Илинден“, кв. „Кремиковци“, налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на ул. „Стефан Караджа“, ул. „Пробуда“, ул. „Св. Георги Победоносец“ и ул. „Радивоя“. 

Във връзка с подмяна на редуктор за налягане във в.з. Врана-Лозен, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на Стопанство „Врана“ и резиденция „Врана“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!
Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Мистерии в Хераклея Синтика