Спират водата в части от пет района на София

OFFNews Последна промяна на 12 април 2018 в 06:18 2761 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Подмяна на спирателни кранове на ул. „Богданци“ в жк. „Гевгелийски“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на ул. „Богданци“ от ул. „Гевгели“ до ул. „Мировци“ и в карето между ул. „Мировци“, ул. „Богданци“, бул. „Царица Йоанна“ и ул. „Попчево“.  

Строително-монтажни работи на ул. „Каменица“ в кв. „Горна баня“ налагат спиране на водоподаването от 08:00 до 20:00 часа в района на ул. „Каменица“, ул. „Еделвайс“, ул. „Димитър Шишманов“, ул. 646, ул. „Дон“, ул. „Проф. Никола Милев“.  

Монтаж на спирателен кран на ул. „Прибойница“ в кв. „Горна баня“ налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа по ул. „Прибойница“ от ул. „Урал“ до ул. „Ракита“.  

Изграждане на сградно водопроводно отклонение на бул. „Цар Борис III“ в жк. „Хиподрума“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа по бул. „Цар Борис III “ от ул. „Видлич“ до ул. „Лерин“ и ул. „Кратово“. 

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Калина“ в местност „Дебело гуно“, община „Панчарево“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на ул. „Калина“.  

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови