Спират водата в части от Лозенец и Студентски град

OFFNews Последна промяна на 12 август 2021 в 05:49 1527 0

Снимка Pixabay

Водата ще бъде спряна в част от кв. Лозенец в София днес, 12 август, предупреждава "Софийска вода".

Ще бъдат извършени строително-ремонтни работи на ул. "Добър юнак".

Вода няма да имат от 9 до 21 ч. живеещите между: ул. „Капитан Андреев“, ул. „Бисер“, ул. „Лозенец“ (от ул. „Калиакра“ до ул. „Капитан Андреев“), ул. „Ралица“ и ул. „Калиакра“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури водоноски на ул. „Бисер“ и ул. „Ралица“.

Няма да има вода и в ж.к. "Студентски град" заради ремонт на бул. "Св. Климент Охридски". Тя ще бъде спряна от 10 до 19:30 ч. в района между: бул. „Св. Климент Охридски“ от №2 до №10 и на ул. „Проф. Георги Брадистилов“ №1.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа ще има водоноска на бул. „Св. Климент Охридски“ №6.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови