Спират водата в част от столичния център и в с. Лозен

OFFNews 26 август 2021 в 05:11 1524 0

Водата в центъра на София и в село Лозен ще бъде спряна днес, предупреждава „Софийска вода“.

Заради реконструкция на водопровод по ул. "Цар Иван Шишман" от 9 до 21 ч. няма да има вода на ул. „Славянска“ от бул. „Васил Левски“ до ул. „Георги С. Раковски“. Ако работите продължат над 12 часа, ще има водоноска на кръстовището на улиците "Шишман" и "Славянска".

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода", живеещи в района, ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги, уверяват от дружеството.

Във връзка с реконструкция на водопровод по ул. „Калина“ в с. Лозен се налага спиране на водоподаването от 9 до 21 ч на ул. „Св. Св. Кирил и Методий“, ул. „Горник“, ул. „Черковна“, ул. „Горно Градище“, ул. „Невен“ , ул. „Кайгана“ и м. Азмаците. Ако строително-ремонтните дейности продължат над 12 часа, ще бъде осигурена водоноска на кръстовището на ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ и ул. „Шишивар“.

Повече информация може да се получи на тел. 0800 121 21 или да се следи текущата теренна дейност в реално време тук: https://sofiyskavoda.bg/water-stops.„Софийска вода“ АД предварително се извин

ява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови