Спират водата в част от столичния кв. Христо Ботев днес

OFFNews 04 ноември 2022 в 06:03 702 0

Водата в част от кв. Христо Ботев ще бъде спряна днес, 4 ноември.

Снимка Сергей Антонов, архив

Водата в част от кв. Христо Ботев ще бъде спряна днес, 4 ноември.

„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от кв. „Христо Ботев“ днес, 4 ноември.

Причината е изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод по ул. 509, кв. Водата ще бъде спряна от 09:00 до 21:00 часа в района на: ул. „Владимир Минков - Лотко“, ул. „Георги Спасов“ и ул. „Мими Балканска“.

След реализирането на проекта качеството на предоставяните услуги ще бъде подобрено значително, уверяват от дружеството.

Ако строително-ремонтните дейности продължат над 12 часа, "Софийска вода" ще осигури водоноска на ул. 503 №3, пред детската градина.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Сайтът на дружеството дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването по имейл или с безплатен СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Елена, която върна наградата