Спират водата в Банкя

OFFNews Последна промяна на 12 ноември 2020 в 05:58 726 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването на част от гр. Банкя днес, 12 ноември, предупреждават от дружеството.

Във връзка със строително-монтажни работи на ул. „Майор Коста Паница“ и ул. „Тенев баир“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на:

- ул. „Майор Коста Паница“ от ул. „Персенк“ до ул. „Люлин“;

- ул. „Персенк“, ул. „Вискяр“;

ул. „Люлин“ от ул. „Майор Коста Паница“ до края на улицата.

Ако строително-ремонтните дейности продължат над 12 часа, ще има водоноска на кръстовището на ул. „Майор Коста Паница“ и ул. „Княз Борис I“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването, пишат от "Софийска вода".

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.