Спират водата на 6 места в столицата

OFFNews 23 септември 2015 в 06:16 3145 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата днес, съобщиха от дружеството.

Във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. „Цар Симеон” се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 21.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бул. „Христо Ботев”, бул. „Стефан Стамболов”, ул. „Пиротска”, бул. „Сливница”.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Св. Пимен Зографски” в жк „Дианабад” , се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 18.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по ул. „Св. Пимен Зографски” от ул. „Николай Хайтов” до ул. „Русаля”, бл. 41 - висока зона

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Юрий Гагарин” в с. Яна, се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 19.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Васил Левски”, ул. „Юрий Гагарин”, ул. „Стефан Стамболов”, ул. „Миньорска”.

Във връзка с подмяна на уличен водопровод на ул. „Липова падина” в с. Кокаляне, се налага спиране на водоподаването от 9.30 до 18.30 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Липова падина”, ул. „Явор”.

Във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Св. Пимен Зографски” в жк „Дианабад”, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 15.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по ул. „Св. Пимен Зографски” от ул. „Русалка” до ул. „Никола Габровски”.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение до бл. 408 в жк „Люлин-4”, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 20.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в бл. 408 - ниска зона.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови