Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Спeшно почна оправянето на зейналата дупката на Алея Яворов

ОFFNews 19 януари 2016 в 17:58 4455 3

Снимка Сергей Антонов

Още сутринта дупката беше сигнализирана, само часове по-късно започна ремонтът й

Похвална и невероятно бърза реакция демонстрира Столичната община и Софийска вода след сигнала на OFFNews за зейналата огромна дупка на Алея Яворов.

В момента на ключовата столична артерия са струпани много голямо количество техника и работници, които оправят повредения асфалт между Телевизионната кула и Семинарията, предаде току-що наш репортер.

Едното платно на булеварда е затворено. Движението е силно затруднено и има огромно задръстване, но такова струпване на техника и хора, които очевидно правят нещо, не се вижда често, каза репортерът ни.

Дупката с диаметър около метър се отвори точно на мястото, където автомобилите идващи от Семинарията преминават от локалното в главното платно по посока Телевизионната кула.

Аварирал е магистрален водопровод, собственост на Софийска вода, обясниха от Столичната община. Водата е под високо налягане и е унищожила и пътното платно. Концесионерът веднага прати екипи, но тръбите са много дълбоко и е възможно да се наложи да се работи няколко дни до отстраняването на повредата, казаха от общината.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!
 
X

Подкастът на OFFNews