Спечели пътуване с Вики от „Мастило“, Башар Рахал или Мария Силвестър

ОFFNews 19 август 2014 в 17:54 2851 0

Това лято Вики от „Мастило“, Башар Рахал, Мария Силвестър и Косьо Вълков ще съберат отбори от авантюристи, с които да се впуснат във вълнуващо пътешествие из страната с Shell V-Power Nitro+.

Можеш да направиш своята заявка за участие в някой от отборите, споделяйки своето най-хубаво изживяване на Фейсбук страницата на "Дарик кафе", придружено със снимка и кратко описание на личната ти формула за приятни емоции на пътя, като за целта използваш приложението "Пътувайте с Shell".

Крайният срок за кандидатстване е 27 август. Подбрани кандидати ще бъдат поканени на лично интервю с жури, оглавено от капитана на отбора, за който са кандидатствали, с цел да бъдат избрани по двама души, които ще пътуват с него.

“Най-вълнуващото пътуване с Shell V-Power Nitro+” ще постави задача на състезаващите се отбори, която ще има начална и крайна точка, но не и начертан път, който да следват. Това поставя пред екипите нелеката, но и изключително приятна задача сами да изберат своя маршрут, чрез който да стигнат до финала.

Уловката е, че всеки екип трябва да направи своето преживяване възможно най-интересно и да спечели най-голяма подкрепа от феновете си. Накрая на базата на гласовете на публиката ще бъде излъчен победител. 

Голямата награда е мечта на хиляди хора по света. Победителят ще посети музея и фабриката на Ферари в Маранело Италия, където се тестват висококачествените горива Shell V-Power Nitro+.

Всеки гласувал пък ще може да участва в томбола за ваучери за зареждане на гориво в бензиностанции Shell.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови