Софийската пожарна и Франция празнуват, промени в движението в столицата

OFFNews 14 юли 2018 в 06:00 1415 0

Софийската пожарна чества 140 години от създаването си, празникът налага промени в движението в столицата. 

Забранява се престоят и паркирането на пътни превозни средства, с изключение на автомобилите на участниците в мероприятието от 7.00 до 12 часа паркинга на пл. „Кн. Александър І”, както и от 14 часа до приключване на мероприятието на паркинга пред НИМ.

„Център за градска мобилност” ЕАД ще осигури специализиран автомобил за принудително преместване на паркирани в нарушение автомобили, само по нареждане на отдел „Пътна полиция” при СДВР, за времето и мястото посочени по-горе, съгласно чл.171, т.5 от Закона за движението по пътищата. 

Тази вечер ще има и официален прием по повод Националния празник на Франция, затова от 15.00 до 22.00 часа се забранява престоят и паркирането на пътни превозни средства с изключение на автомобилите на гостите, поканени на приема, по ул. „Оборище” между бул. „Евлоги и Христо Георгиеви” и ул. „Сан Стефано”. 

От 17.30 до 22.00 часа само по необходимост и по преценка на отдел „Пътна полиция” при СДВР, ще се забрани влизането на пътни превозни средства в същия участък по ул. „Оборище”. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!