Софийска вода отваря офиса в Бизнес парка, клиентите с предварително записване

OFFNews Последна промяна на 28 март 2020 в 10:29 2318 0

„Софийска вода“ обособява място в Центъра за обслужване на клиенти (ЦОК) в Бизнес парк София специално за извършване на административни услуги от понеделник. Работното му време ще бъде от 08:00 до 17:00 часа, с прекъсване от 12:00 до 13:00 часа за целите на дезинфекция на офис пространството, съобщиха от дружеството. 

Ще се извършват само посочените по-долу технически услуги и ще се сключват споразумения за разсрочено плащане. Няма да се предоставят справки и плащания по отделни сметки.

За да се гарантира безопасността на нашите клиенти и служителите ни, и спазвайки разпорежданията на здравния министър Кирил Ананиев и кмета на София Йорданка Фандъкова, посещенията ще се извършват единствено с предварително записан час на телефон +359 884 309 330 или на e-mail: [email protected]

Техническите услуги, които ще се извършват, са: 
- Издаване на изходни данни за проектиране на отклонения от "ВиК" мрежи (само ако за имота има издадени предварителни данни в рамките на предходните 12 месеца);
- Преиздаване на изходни данни за проектиране, поради изтекъл срок или настъпили градоустройствени промени (само ако за имота има издадени предварителни данни в рамките на предходните 12 месеца);
- Съгласуване на работен проект за сградно водопроводно или канализационно отклонение;
- Съгласуване на стандартен работен проект за сградно водопроводно и сградно канализационно отклонение;
- Съгласуване на проекти за улични водопроводи и съоръжения;
- Съгласуване на проекти за улични канали, колектори и съоръжения;
- Становище за вътрешно преустройство по отношение на сградно водопроводно или канализационно отклонение;
- Сключване на договор за присъединяване по чл.84 от Закона за устройство на територията (ЗУТ).

За да гарантира сигурността на клиентите и служителите си, „Софийска вода“ призовава всички посетители да носят предпазни средства при посещение на Центъра за обслужване.

Услугите ще могат да бъдат заплащани само чрез ПОС терминал, за да се гарантира минимален контакт между клиентите и служителите на „Софийска вода“ АД.

От „Софийска вода“, част от Веолия, бихме искали да Ви призовем да се възползвате максимално от онлайн услугите ни в името на общата ни безопасност, пишат още от дружеството. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X