Снимки на филм променят движението

OFFNews 22 април 2018 в 05:49 2676 0

Забранява се престоят и паркирането на пътни превозни средства, с изключение на автомобилите на снимачния екип и извън местата в режим на платено паркиране „служебен абонамент”, заради снимки на филма „Падение и спасение”, съобщи Столична община. 

Забраната се отнася днес за ул. „Иван Сергиев” от 9 до 16 часа и за ул. „Георги Марков”, срещу паркинга на БТА, от 16.30 до 18.00 часа.  

От 09.00 до 16.00 часа на 22.04.2018 г. се забранява влизането на пътни превозни средства за максимум от 3 /три/ минути за заснемане на кадър по ул. „Иван Сергиев” между ул. „Христо Халачев” и ул. „Георги Аспарухов-Гунди”. 

От утре до края на юни пък се забранява влизането на пътни превозни средства по крайна дясна лента в двете посоки, на пътния надлез на ул. „Околовръстен път“ при бул. „България“ в участък от 115 метра.

Пак от утре, но да 6 май се забранява влизането на пътни превозни средства по дясна пътна лента на източното локално пътно платно на бул. „България“ в участък от 80 м под пътния надлез на ул. „Околовръстен път“. Промяната в организацията на движение се налага във връзка с ремонта на пътен надлез СОП и бул. „България“.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови