Случаите на Франки Дрейк: Смелите дами - детективи на Торонто се завръщат с четвърти сезон по Epic Drama

OFFNews 10 март 2021 в 12:24 1551 0

Развиващ се в Торонто около 1920 г., „Случаите на Франки Дрейк“ проследява единствената дамска детективска агенция в града, която поема онези случаи, които и полицията не иска да докосне. Приключенията на безстрашния екип на „Дрейк“, частни детективи“ (DPD), продължават и в новия сезон като поемат нови интригуващи и понякога предизвикателни случаи, които ги изправят срещу страховити противници, докато личния живот на всяка от тях става все по-натоварен.

Сезон 4 дебютира по Epic Drama в Централна и Източна Европа във вторник, 23 март, в 22:00 часа българско време.

От дивата пустош до кръговете на висшето общество и от подземно кабаре до фабрика за бонбони, Франки и Труди разследват убийства, отвличания, обири и отравяния. Четвъртият сезон на поредицата започва с Мери и Фло, които се впускат в игра в гората, с неочакван край.

Използвайки работата си в полицията, Мери може да преглежда полицейските досиета и да научава мнението на детективите, а Фло помага с доклади за аутопсии, научни експерименти и новопродобитите си медицински умения. Заети с професионалните си задачи, момичетата успяват да преследват и личните си интереси.

В този сезон Франки е увлечена по европейски рали състезател, мечтите на Труди за дом са на път да се превърнат в реалност, Мери си пада по неподходящ човек, а Фло създава семейство, но както винаги всички са във вихъра на опасността, вълненията и интригите.

Освен познатите лица – Франки Дрейк (Lauren Lee Smith), Труди Кларк (Chantel Riley), Мери Шоу (Rebecca Liddiard) и Фло Чаковиц (Sharron Matthews), очаквайте и фантастични гост звезди, сред които познати лица от Murdoch Mysteries и Schitt’s Creek.

Към цветния актьорски състав се включва и увлечението на Франки - европейският рали състезател Алесандро Контендо (Johnathan Sousa), любимият на Мери, социалният активист и репортер Стивън Рейд (Ben Sanders) и племеницата на Фло, Ели (Jamie Bloch). Разбира се, освен добрите, има разнородна банда злодеи, включително няколко, които са много по-близо тях, отколкото момичетата очакват.

Новият сезон на „Случаите на Франки Дрейк“ обещава големи опасности и интриги. От 23 март, всеки вторник в 22:00 часа по Epic Drama.

Два кратки видео откъса можете да видите на YouTube канала

Следете ни и на https://www.facebook.com/EpicDramaBG

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !