Следващия четвъртък Жана Бергендорф ще бъде или осъдена, или оправдана

OFFNews 21 април 2016 в 07:51 5502 9

Снимка БГНЕС

Производството е бързо, за една седмица. Следващия четвъртък Жана Бергендорф ще бъде или осъдена, или оправдана, заяви адвокатът на певицата пред Нова тв по повод ареста на Жана. Тя бе задържана след лека катастрофа в центъра на София, след която певицата даде положителна проба за употреба на наркотици. В кръвта й бе открит кокаин.

Законът предвижда наказание глоба и затвор между 1 до 3 години при шофиране след употреба на наркотици.

Според адвоката й присъдата вероятно ще е условна, защото Бергендорф не е била осъждана досега.

Беше абсолютно адекватна - неадекватен човек няма да звъни 4 пъти на адвоката си, възрази той на обвиненията, че певицата е била в неадекватно състояние в нощта на 19-ти срещу 20 април, когато става катастрофата на ул. "Г.С. Раковски" и "Хан Аспарух".

Жена, шофираща предния автомобил, е спряла рязко на пред пешеходна пътека. Жана не е успяла да спре и леко е ударила колата, чиято шофьорка вика полиция. Пробата за алкохол на Жана е отрицателна, за наркотици - положителна и Бергендорф е задържана за 24 часа.

Първоначално Жана е отказала кръвната проба, защото полицаите са я подвели - казали са й, че и двата теста са задължителни, а те не са, обясни адвокатът.

Миналата година името на певицата беше замесено в друг подобен скандал. Тя беше прибрана в ареста след битова свада. Тогава се появи информация за открити наркотици, но информацията не беше потвърдена официално.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

16193

9

SC

21.04 2016 в 16:28

Явно продуктът „Жана Бергендорф“ не оправдава вложените инвестиции, та са спретнали мъничка ПР кампания да ѝ вдигнат акциите.

13859

8

Daering

21.04 2016 в 12:02

/... Следващия четвъртък Жана Бергендорф ще бъде или осъдена, или оправдана... / Адвокатът на Жана Бергендорф.
. . . . . . . . .


Мо'те чавета мноо познават, ей! Едното вика "ше вали", другото вика "нема вали". Много познават, казвам ти!

11300

6

Танг

21.04 2016 в 11:10

Не знам коя е тази и защо вдигате толкова шум около това, че е наркоманка. Надали е единствената шофираща такава в България и надали това, че е световно безизвестна певица има някакво значение в случая.

12020

3

Бла бла

21.04 2016 в 09:01

Адвокатът й и той леееко неадекватен като нея :) Такива глупости изръси, не е истина. "Тестът й за наркотици не е МНОГО отрицателен" и "Неадекватен човек няма да звъни 4 пъти на адвоката си". Този определено е зле. Май още не си е взел тапията за адвокат :) А тази певица е егати позьорката. Интервюто й в "Комбина", както и сълзите, бяха страшно фалшиви. Че момата друса, си личи отдалече.