Слави коментира скандала със заплахите: Идем, идем, сган проклета! Срещай ни и трепери!

OFFNews 06 октомври 2017 в 16:45 12618 1

Шоуменът Слави Трифонов също коментира заплахите на депутата от ГЕРБ Антон Тодоров и на вицепремиера Валери Симеонов към журналиста Виктор Николаев от Нова телевизия.

Новозаявеният политик нарече двамата представители на управляващата коалиция "ояли се с власт представители на сегашната политическа система". 

След това обяви, че една от песните в новия му диск се нарича “Идем, идем, сган проклета! Срещай ни и трепери!”.

Ето и цялата позиция на Трифонов, публикувана на фейсбук страницата му:

Седя в офиса заедно с Евгени Димитров и Тошко Йорданов и подготвяме един проект да издадем на диск най-великите български патриотични песни, изсвирени от “Ку-Ку Бенд”. Песни като “Боят настана”, “Откога се е, мила моя майно льо”, “Пустите клисурци“ и въобще велики български патриотични песни, които показват, всъщност, какви сме ние, българите.

От друга страна пък, гледах интервюто на Виктор Николаев по Нова телевизия с депутата от ГЕРБ Антон Тодоров, който открито заплашваше Виктор Николаев, че “ще му изстине мястото”, защото, видиш ли, му задавал неудобни въпроси. А след това пък Валери Симеонов, отново при Виктор Николаев, правеше същите намеци, на самозабравил се от властта човек към един журналист, който си върши работата. И си казах - гледай сега, и ония от патриотичните песни са българи, и тия ояли се с власт представители на сегашната политическа система - също са българи.

Ясно защо съзнанието ми избира онези българи, които са били готови и са дали живота си за идея, мечта, морал.

И понеже журналистите в момента услужливо мълчат, превиват врат пред такива като тия двамата, затова сме се докарали дотук.

Между другото, една от песните, които ще пуснем в тоя диск се казва “Идем, идем, сган проклета! Срещай ни и трепери!”

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

10564

1

ultra-73

06.10 2017 в 16:55

Какво пък ти ще "ми идваш" бе, птицо проклета?!? Ях си стой в бТВ-то и не ми се прави на политик, аман вече от "спасители" на нацията!