Слънце и бури, идва захлаждане

OFFNews 07 юни 2016 в 06:43 4693 41

Слънце до обяд, дъжд и бури през втората половина от деня ще има днес. Ще духа до умерен вятър, който носи захлаждане.

Максималните температури ще са между 20 и 25 градуса, според прогнозата на НИМХ към БАН. 

Над планините ще е предимно облачно. След обяд в масивите от Южна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и ще има краткотрайни валежи с гръмотевици. Максимална температура на 1200 метра около 12 градуса, на 2000 метра - около 8 градуса.

Над Черноморието облачността ще е променлива. След обяд ще вали и гърми, в морето ще се вдигат вълни от 2-3 бала. Очакваните максимални температури са между 18 и 21 градуса.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

63994

39

Red or Dead

10.06 2016 в 12:12

Професоре, виждам мигновена реакция, няма смисъл, льо чесьон това и иска, не беше нужно, току виж си....ПОВЯРВАЛ;)

Аз и до този момент не мога да проумея...ЗАЩО трябва да му върнат РЕЙТИНГА.....значи излиза,че и тук се поощрява...лицемерието...пошлостта....фалша....двуличието...все неща с които УЖ се борим ?!?!?!
Нека поне го кажем право куме в очи, създалата се ситуация не се харесва на “ПРАВИЛНИТЕ“, получи се така, че “НЕПРАВИЛНИТЕ“ имат това което беше приоритет ПРЕДИ “новата ера“ на...“правилните“, тогава дори имаше “толерантно дублиране на никовете на “неправилните“...спирам по темата, дори и ИСУС льо чесьон не заслужава....ТООООООЛКОВА МНОООООГО ВНИМАНИЕ....

както се казва, най-хубавото тепърва предстои, милички мои;)

63994

38

Red or Dead

10.06 2016 в 12:00

Не ми стигнаха “символите“....

Само забележете, финеса на льо чесьон...1 я “фишек“ го хвърля в 7:14.....ама за зла участ се оказва типичния МУ кьорфишек, след като 2 часа НИКОЙ не му обръща внимание( вече е разкрит и с “Арго“ пърформанса)......изведнъж минава на автоматична стрелба с цели 4 “фишека“ САМО за минутка.....льо гранде финесимо...:)))


С ясното съзнание, че ще съм удовлетворил търсения ефект, все пак съм в графата “глуповатия“....реших да му отдам поне мъничко внимание за положените му усилия...все пак ние сме православни християни, подлагаме за КОЙ ли път и...другата буза...поне стана ЧЕРВЕНА на цвят;)

63994

36

Red or Dead

10.06 2016 в 11:47

WOW....виждам, че ИСУС дьо чесьон(еталона за сгромолясване на Вавилонската му РЕЙТИНГОВА кула) завалийката отново търси и скимти неистово за..ВНИМАНИЕ;)Естествено с пълното съзнание, че целта му единствено да провокира, па дори и с такъв тип “внимание“ е търсена умишлено, съзнателно използва този тип “цървул хумор“, видно е обаче, че му идва отвътре и му се отдава, “евроатлантизма“ му извира кат един сущий Везувий от всяка пора на тялото;))))

Ама все пак да му отдадем мъничко внимание, все пак....какъв льо финееес, льо манифик, льо гранде стандард.....льо пресантиман...

@ИЗА...май диър, къде сте, много ви моля да му отдадете и вие дължимото, все пак тази “ИНТЕЛЕКТУАЛНА“ експлозия заслужава повечко внимание.....ДА ЛИ....

П.П. Сега се замислих, ами ако(не дай си Боже) не му върнат...РЕЙТИНГА....щото реално това ще бъде прецедент който съвсем няма да е в духа на....“европейските ценности“...след като има ПРАВИЛНИК, защо ТОЗИ който го е създал ще го нарушава....
 
X

Да помогнем на украинските деца!