Силви Вартан се срещна с Бойко Борисов

ОFFNews 17 април 2018 в 21:32 3310 0

Ден след като пристигна в България, голямата певица Силви Вартан се срещна с министър-председателя Бойко Борисов.

Борисов заяви, че е голяма чест Вартан да е в България, и й благодари за всичко, което прави за страната ни. От своя страна, тя изтъкна колко много обича българите и допълни, че прави всичко от сърце.

Силви Вартан е в България, за да представи два концерта, част от последното и турне - "Foreber Sylvie". Тя ще се качи на сцената пред любимата си публика във Варна на 19 април 2018 г. в Двореца на културата и спорта и на 21 април 2018 г. в София в зала 1 на НДК.

Концертите ще продължат близо два часа и ще покажат иконата на френската музика такава, каквато сцената винаги ще я помни – неотразима. Силви Вартан ще разкаже личната и откровена история на живота си пред българските фенове, като изпълни любими, както френски, така и български, песни. Произведенията са селектирани от всичките ѝ албуми досега, а специално визуално шоу ще допълни вълнуващата музика на Вартан.

Билетите са в продажба в бензиностанциите OMV, мрежата на Eventim и Ticketportal, билетен център НДК и на касата на ДКС Варна на цени от 50 до 120 лева.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови