Шофьор блъсна майка с дете и избяга. Наказаха го с глоба

OFFNews 11 април 2024 в 07:54 4252 2

Полиция

Снимка БГНЕС/архив

Таксиметровият шофьор, който едва не прегази майка и дете, докато пресичат в столичния квартал "Толстой", и избяга, е установен. Той е глобен, но не е задържан, съобщи БНТ, като се позовава на СДВР.

Случаят е отпреди няколко дни, кадри от инцидента бяха разпространени в групата "Катастрофи в София". На тях се вижда как майката хваща детето си за ръката, за да пресекат до 54-о училище. 

В момента, когато и двамата са почти са преминали улицата, върху тях връхлита автомобилът. 

Шофьорът не е спрял, за да им помогне или да извика линейка, дори не е намалил скоростта. Майката и детето не са сериозно пострадали, но след случилото се детето е много уплашено. 

Майката Румяна Георгиева разказа по Нова тв, че все още изпитва страх и не минава по улицата, на която се е случил инцидентът.

„Детето е добре физически, но е много уплашено. Аз имам охлузвания и натъртвания. Имам чувството, че ни удари нарочно”, обясни пострадалата жена.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

135

2

Far Rider

11.04 2024 в 09:47

Спокойно. Шофьорът вече е активирал връзки, познати и роднини. Сега ще плати 100 лева и това е. Както се пее в една популярна песен: куче влачи автобус - диря няма!

2550

1

alfakentavur

11.04 2024 в 08:21

Гледах видеото. Наистина изглежда като умишлен удар. Сега да му спретнат едно хууубаво дело за нематериални щети особено на детето!
 
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки