Shell откри формулата за вълнуващо пътуване

ОFFNews 21 октомври 2014 в 16:52 1800 0

Авантюризъм, неизвестна посока, висококачествено гориво, весели компании, надеждни автомобили, много активности и настроение белязаха кампанията „Най-вълнуващото пътуване с Shell V-Power Nitro+”.

В нея 4 отбора пътешественици се впуснаха в търсене на съставките за силната емоция на пътя. Начело на отборите застанаха Башар Рахал, Вики Терзийска, Косьо Вълков и Мария Силвестър, които следваха собствената си интуиция и чувство за приключения в играта.

Първоначално пред всеки от тях беше поставено предизвикателството да наберат своя екип от авантюристи, с които да тръгнат в търсене на формулата за вълнуващо пътуване. Кандидат- участниците трябваше да опишат в кратък текст свое авантюристично пътуване и да качат снимка, а малцина от тях бяха поканени на кастинг. В отборите влезнаха по двама души и един блогър и така започнаха своите вълнуващи обиколки из България по зададени от организаторите начална и крайна точка – от София до Бургас.

Публиката можеше да оцени своя отбор фаворит чрез специално създадено приложение във Фейсбук страницата на сутрешното предаване „Дарик кафе“, а междувременно научаваше любопитни новини и от самите капитани в радио рубриките на медията.

Екипите минаха през разнообразни маршрути като Мария Силвестър, която посети Пловдив и артистичния квартал Капана с отбора си, стигнаха и до Делфинариума във Варна, а на връщане минаха през фестивала на сливата в Троян. Дамите от екипа на Вики Терзийска се впуснаха в шарена игра на пейтбол, мериха булчински рокли в Асеновград и дори им остана време за СПА масажи във Велинград. 

Отборът на Башар Рахал премина през конна база в Павел баня, летя с парапланери и четворката се надпреварва с картинг. Мъжкият екип на Косьо Вълков мина през Харманли, дегустираха традиционни български ястия и посетиха футболна среща между Марек и Берое в Стара Загора.

Отборът, който беше отличен като победител в кампанията, е екипът на Башар Рахал. Пътешествениците ще посетят дома на Ферари в гр. Маранело, Италия, където ще се запознаят с историята на автомобилната марка, но и ще научат повече за партньорството между Shell и Ферари

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови