Шефът на "Топлофикация" си показа заплатата

OFFNews 29 януари 2014 в 10:40 9726 9

Стоян Цветанов
Стоян Цветанов

Изпълнителният директор на столичната топлофикация показа фиша със заплатата си, която варира между 2600 и 3000 лева на месец.

Сумата е разумна и е в пъти по-ниска от тази на предшествениците ми, посочи Стоян Цветанов в сутрешния блок на bTV. „Нямам от какво да се притеснявам. Знам, че това е за голяма част от пенсионерите е много, но моята отговорност е голяма - аз се подписвам под 650 милиона лева всяка година”, каза той и допълни, че заплатите на предшествениците му са били в пъти по-големи.

"Топлофикация"-София има 2400 служители и перото за работни заплати е 9% от общия оборот, посочи той.

Сметки за парно през отминалия декември са със 17% по-ниски в сравнение със същия месец на 2012 година, изчислени средно статистически, съобщи oще изпълнителният директор. По думите му те са до 150 лева, а данните са безспорен факт и „няма как да вървим срещу цифрите”.

През последния месец на миналата година има само 29 жалби от потребители, което 0,001% от общия обем клиенти - 431 000 домакинства. Цветанов увери, че всяка жалба се проверява, тъй като в последните три години компанията „инвестира в доверие”.

На въпрос защо СОС е изтеглил общите условия на компанията, които само е утвърдил, Цветанов отговори: „Не искаме да объркваме хората за два месеца и да правим хаос в системата”.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!