''Sell to Remix'' - продайте дрехите, които не носите и получете плащане веднага

OFFNews 22 декември 2020 в 16:06 2237 0

От този месец remixshop.com стартира новите подобрения, въведени в услугата "Продайте на Remix", чрез които любителите на устойчивата мода могат да продават дрехите си, които не носят, и веднага да получат плащане за тях.

Със сигурност в гардероба ви има дрехи и аксесоари, които са красиви и имат потенциал, но които вече не носите. Вероятно не сте ги носили или никога повече няма да ги носите, нали? Remixshop.com идва при вас със страхотно предложение: защо да не им дадете втори живот, за да могат другите хора да им се радват?

Услугата "Sell to Remix" е начин да освежите гардероба си и да освободите място в него, отказвайки се от дрехи и аксесоари, които не носите, защото вече не харесвате, но са добре поддържани, със или без етикет . С подобрената услуга "Продайте на Remix" ще получите точна оферта и плащане веднага след като артикулите бъдат получени и одобрени за продажба от екипа на Remix.

Стъпките, които трябва да изпълните, са много прости:

- Подгответе артикулите, с които искате да се разделите. Ако могат да се подаряват, значи са подходящи и за продажба.

- Изберете категорията и марката на дрехата или аксесоара. Колкото по-модерни и ефектни са продуктите, толкова по-висока ще е сумата, която ще получите. Всъщност, ако изпращате артикули от луксозни марки (особено тези с все още етикети), можете да получите повече,

- Ако приемете офертата, заявете безплатен Remix bag и изпратете артикулите на Remix, също безплатно.

- Веднага ще получите сумата за одобрените артикули! Можете да я съхранявате във виртуалния си портфейл и да купувате нови модни находки на remixshop.com, да я преведете по банковата си сметка или да я използвате за дарение за благородната кауза на SOS Детски селища Румъния, с които Remix партнира от 3 години.

Чрез тази услуга Remix, един от най-големите онлайн магазини за дрехи, посветени на Outlet и Second Hand модата, предлага възможността да допринесете активно за подкрепата на устойчивата мода, кръговата икономика и опазването на околната среда.

Време е да детоксикирате гардероба си!

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови