Седми SOFIA VINYL FEST в събота на Женски пазар

OFFNews 30 септември 2020 в 16:05 1995 0

Седмото издание на SOFIA VINYL FEST ще събере над 15 търговци на грамофонни плочи от цялата страна на станалия традиционен базар, който се организира от общинското дружество „Пазари Възраждане“ ЕАД и столичния клуб Терминал 1. 

Фестът ще се проведе в събота от 10.00 до 18.00 часа на терасата на галерия Сердика на Женски пазар и отново ще бъде с „вход свободен“. 

SOFIA VINYL FEST се превърна в традиционен празник на грамофонната плоча. Вече три години, в седем поредни издания, събираме на едно място както страстните колекционери на винили така и любителите на аналоговия звук. Организираме това събитие, за да покажем, че на територията на Женски пазар се случва и друг тип търговия, която акцентира върху обмяната на знания и опит, предлага истински духовни преживявания и ни обединява чрез хубавата музика. Щастлив съм, че успяхме да сбъднем обещанието, което дадохме на преди три години – да превърнем този базар на грамофонната плоча в традиционно и много посещавано събитие на Женски пазар“, каза Драгомир Димитров, изпълнителен директор на „Пазари Възраждане“ ЕАД.

Приятната музика по време на 8 часовия търговски маратон ще се осигурява от специални DJ сетове - само на винили. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!