СДВР си търси касиер, техници и системен оператор срещу 510 лв. заплата

OFFNews 18 август 2018 в 12:15 4447 0

СДВР си търси касиер, техници и системен оператор срещу 510 лв. заплата

Столичната дирекция на МВР търси да назначи касиер, техници и двама системни оператори със стартова заплата от 510 лв. Основните изисквания към кандидатите са да имат средно образование, да не са осъждани и да са български граждани, като няма изискване за предходен професионален стаж.

В отдел "Пътна полиция", 06 Сектор "Логистика" се търси касиер-домакин, който е материално отговорно лице по воденето на отчет на приходи и разходи за финансовата служба на СДВР и за архива на складовото стопанство, трябва да познава нормативните актове за дейността на материално отговорното лице, както и Закона за МВР и правилника за прилагането му и кодексите на труда и за поведението на служителите в държавната администрация. Друго изискване е: "При изпълнение на служебните си задължения с действията си да изгражда доверие и повишаване на вярата на гражданите в институцията и недопускане прояви на корупция".

Основното възнаграждение варира от 510 лева до 636 лева.

Свободните места за системен оператор са в сектор "Миграция", група "Разрешителен режим и съгласуване". Начална заплата за длъжността е в размер на 510 лева, като върху нея се начислява и добавка за работа в МВР в размер на 5 %, с което се формира основната заплата. За поста не се изисква трудов стаж.

Търсят се и двама механици в сектора за пътни превозни средства на отдел "Пътна полиция". Става въпрос за служители при регистрацията на автомобили в КАТ. Техните основни задължения ще са свързани с идентификацията на издирвани превозни средства, проверка на техническата изправност, водене на отчет на превозните средства с нестандартни идентификационни номера.

Изискването към бъдещите служители е също да изграждат доверие към гражданите и да не допуска прояви на корупция. Заплатата за тази длъжност варира също от 510 до 649 лева.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови