Quantcast

Само седмица за номинации за наградите „Заедно“

OFFNews Последна промяна на 22 юни 2015 в 18:25 1493 0

До 28 юни 2015 г. граждани, неправителствени организации и компании могат да номинират благотворителна кампания или индивидуален дарител с кауза за Десетите годишни награди „Заедно“.

Номинирайте организация провела успешна иновативна кампания за набиране на средства, компания подкрепила важна за развитието на обществото кауза или отделна личност в следните категории:
1. Най-добра кампания на неправителствена организация
2. Най-добра кампания
3. Най-ефективна кампания (като съотношение между набрани и изразходвани за реализиране на кампанията средства)
4. Най-добро сътрудничество между бизнес и НПО
5. Частен дарител с кауза (физическо лице)

Номинирането става чрез попълване и изпращане на формуляр, като попълненият формуляр се изпраща на адрес: [email protected] до 28 юни 2015 г., 18:00 часа. Една и съща кампания може да бъде номинирана в повече от една категория. Номинациите ще бъдат оценени от 9-членно жури от експерти в различни области, като председател на журито за четвърта поредна година ще бъде Константин Пенчев, Омбудсман на Република България. Медийни партньори на инициативата са: информационен портал за НПО в България www.ngobg.info, Bulgaria on air и OFFNews.bg.

Наградите „Заедно“ се организират за десета поредна година от Фондация „Работилница за граждански инициативи“, като чрез тях фондацията цели да отличи: сериозните усилия на гражданските организации, креативно и отговорно към дарителите си да набират средства и да получат местна подкрепа; дълосрочните и ползотворни партньорства на неправителствените организации с корпоративни дарители, успешно обединяващи ресурси и осъществаващи реална промяна в живота на хората; индивидуалните дарители, направили стратегически избор на кауза и дълготрайно ангажирани със своята дарителска кауза.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !