С мобилно приложение – по-близо до екшъна на спортните събития

OFFNews 10 април 2020 в 19:53 904 0

Мобилните апликации вече намират широко приложение в десетки направления. Създадени с конкретни цели и направления, приложенията за смартфони и таблети улесняват потребителите, тъй като са умно програмирани да бъдат user friendly. Т.е. да предугаждат интересите и търсенията на клиентите, като много често успяват да го изпълнят. Сред областите, в които софтуерът за телефони е осезаемо от полза, без съмнение е спортът. И в това отношение могат да бъдат дадени редица примери.

Новините идват по-бързо

Харесали сте си спортен сайт, който смятате, че предлага най-важните вести от спортния свят в достатъчно удовлетворяваща комбинация от скорост и обем. Може да се зададе настройка в браузъра за изпращане на известия, въпреки че така рискувате да бъдете затрупани и от информации, от които нямате нужда. Затова още по-удобно е, ако любимият ви спортен сайт за новини има мобилно приложение. Не е нужно да ровите в браузъра, тъй като апликацията е оптимизирана, за да ви даде съдържанието, което търсите.

Научавате резултатите на секундата

В още по-голяма степен удобството от използване на мобилен софтуер се усеща при платформите за резултати на живо. Така получавате известия за всяка промяна в течението на мач или състезание, което ви интересува – отбелязан гол, показан картон, текущо класиране в даден етап. Не е необходимо да ровите постоянно, защото получавате известия на мига, в който се случи нещо важно.

А възможно ли е такава опция да се комбинира и със сайт за спортни залози? Разбира се, при това вече има доста добре разработени приложения. За пример можем да дадем ефбет мобилно проложение, предоставящо абсолютно идентично съдържание на потребителите, каквото те намират и в десктоп версията на букмейкъра. Свалянето и инсталирането става за секунди, а самият софтуер заема минимален обем от паметта на мобилното устройство.

С подобно приложение в смартфона или таблета любителите на спортната тръпка могат да следят събития по всяко време и независимо къде се намират. Понякога няма как да гледаме мача, който ни вълнува, излегнати удобно на дивана в хола. А с една апликация, дори и да сме заети със сериозни професионални дейности в конкретния момент, ще получаваме информация поне какво се случва на терена или на пистата.

И що се отнася до залози, особено тези в реално време, наличието на мобилно приложение значително улеснява поставянето на залози. Има пазари при онлайн бетинга, за които бързата реакция е от съществено значение – следващ гол, следващ картон, следващ корнер. Секунда или две забавяне може да лиши потребителя от възможността да направи своята прогноза, с което да изпусне и шанса за печалба. Мобилните апликации са особено полезни в този смисъл.

Софтуерът може да бъде настроен така, че да подсказва, когато прекарвате повече време от нормалното в следене и поставяне на залози. Можете сами да зададете тези параметри и да настроите софтуера, така че да напомня кога е удачно да спрете.

Мобилните приложения ни улесняват живота значително, но трябва да знаем как да извлечем ползата от тях. И най-вече да не забравяме, че самият живот не се случва в смартфона.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови