С какво ще ни впечатли Sesame - новият букмейкър в България

OFFNews 23 септември 2021 в 17:08 857 0

Ще открием, че спортните фенове винаги са оценявали присъствието на още един бранд в родния пазар за спортни прогнози. Не е трудно да забележим и положителната оценка на анализаторите тук - https://betenemy.com/sesame/ и все пак можем да открием, че това не е точно бранд само за спортни прогнози, а и за казино игри.

Някои от по-запознатите фенове знаят, че този оператор беше известен със своите наземни казина и предлагаше доста емоции на своите почитатели, като сега остава да разберем дали опитът ще позволи и една по-качествена онлайн експанзия.
На този етап това не е толкова трудно да забележим и някои от интересните практики, които са интегрирани в платформата. Анализаторите отдавна посочват, че има няколко ключови елемента за създаването на конкурентен бранд в сферата на спортните прогнози и макар да са изключително лесни за описание, поставянето им отнема доста време.

Бързият и обещаващ старт е само едно добро начало, но новото лице на пазара ще трябва да се постарае доста, за да създаде лоялна потребителска група. Какво е необходимо, за да сте успешни на пазара? Нека започнем с това, че ни трябва една добре разработена онлайн платформа за спортни залози, необходими са доста интересни промоции и бонуси, а едва след това можем да открием, че имаме нужда и от функции за контрол на риска.

Ето защо още в самото начало откриваме, че новите запалянковци ще получат доста добър стартов бонус, както и разумни стъпки за изпълнение на общите условия. Броят превъртания е повече от удовлетворяващ, а спокойно можем да открием, че минималният коефициент за залог е 1.60 и ако използваме формулата за изчисление на шанса – това са около 62.5 процента възможност за успех в предлаганите дербита.

Както се досещате, шансът залогът да бъде превъртян и да инкасирате печалба не е никак малък. Букмейкърите рядко грешат в това отношение. Не трябва да забравяме, че имаме секция с летящи коефициенти, където се радваме на по-добри ставки, а освен това имаме и активен уикенд, където акумулаторните залози се радват на допълнителни бонуси и ни позволяват да повишим удоволствието от играта.

Отново напомняме, че говорим за нов букмейкър, а ако върнете лентата назад, може да си спомните, че някои брандове дълго време не разполагаха с толкова необходимите опции като кеш-аут за контрол на риска и лимитирането на загубите. Това обаче не пречи на този оператор да предостави тази възможност на своите клиенти.
Освен това имаме 23 спортни дисциплини, в които присъстват достатъчно турнири и първенства, с които да освежим малко познанията си в спортния свят. На разположение имаме традиционни пазари, които биха могли да мотивират аудиторията да се включи в забавлението, но нека не забравяме, че тази секция търпи развитие, все пак не може всичко да започне с лекотата, която можем да се възползваме.

Брандът предлага и добре познатите залози на живо, които не биха могли да ни изненадат и с наличието на някои други и по-специални опции, особено след като вече търсим някои по-приятни предизвикателства. Тук ще открием един лек пропуск – липсва опцията за пряко предаване, но нека не забравяме, че същата отнема време за подготовка на платформата, заплащането на лицензи и предоставянето на безпроблемна функционалност.

На този етап разполагаме само с интерактивни анимации, но те далеч не са за подценяване, особено след като идват със статистика и всичко необходимо за по-точните прогнози. Практически не можем да останем разочаровани, все пак имаме добри промоции, възможност за индивидуални бонуси и се радваме на достатъчно добри спортни правила.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!