Рут Колева показа видео от свадата ѝ със служителка на Външно

Певицата си извадила и медицинско свидетелство

OFFNews 02 септември 2016 в 13:23 26822 7

Певицата Рут Колева публикува видео от свадата ѝ със служителката на Министерството на външните работи (МВнР) Деница Михайлова. На страницата ѝ във Фейсбук Колева оповести, че това е част от материалите, с които разполага. "Започваме. Видео #1", написа певицата. 

Междувременно тя оповести, че си е извадила и медицинско свидетелство, в което се посочва, че травматичните увреждания са получени от "твърди, тъпи или тъпоръбести предмети и могат да се получат по време и начин, както съобщава пострадалата".

Според версията на певицата тя изчаквала да си вземе колата от наказателен паркинг, като първа на опашката е била именно Михайлова заедно с мъжа си, който в последствие се оказва "инвеститор от Оман". 

Ядосан на българските власти, мъжът започнал да псува България, а Рут не издържала и отговорила.

"След няколко минути сипане на обиди аз не се сдържах и помолих учтиво господина да не генерализира българите и да спре да обижда. В тоя китен момент, жената започва да ме обижда с епитети като "Наркоманка", "Ти ще видиш".

Когато се опитала да снима агресивната двойка, Рут Колева била нападната, твърди се в нейната версия.

Версията на Деница Михайлова е, че Рут Колева нарекла мъжа ѝ "мръсен терорист" и казала "Гаден сириец, махни се от страната ми".

Певицата публикува и снимки от побоя, който и бил нанесен. Тя е със синини по лицето, краката и тялото.

 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11827

2

Victor Dachev

02.09 2016 в 15:46

@Виц на деня, не и когато циганката с арабина е секретарка на Външния Министър (съответно серизен достъп до важна и класифицирана информация) при Орешарски.