Quantcast

Руският външен министър на посещение у нас през юли

OFFNews Последна промяна на 05 юни 2014 в 13:19 3941 27

Сергей Лавров

Руският външен министър Сергей Лавров ще посети България. Това заяви министърът на външните работи Кристиан Вигенин, цитиран от Дневник.

Визитата е в процес на подготовка, затова все още министерството не е обявило официално за нея, посочи Вигенин.
Министърът отказа да уточни какви теми ще бъдат обсъдени по време на визитата.

Очаква се посещението на Лавров да стане в началото на юли, за да съвпадне с отбелязването на 135-годишнината от установяването на дипломатически отношения между България и Русия.

От Министерството на външните работи неофициално посочват 7 юли като дата за визитата на Лавров. Датата не може да се потвърди официално обаче заради изключително натоварената програма на руския външен министър.

Сергей Лавров е външен министър на Русия от 2004 г. Той е сочен за един от най-влиятелните политически фигури в света в момента.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

06.06 2014 в 02:20

Ха ха тука май си имаме велико тракийски шовинист.
Покажи един исторически извор в който тракийския владетел да се е наричал княз. Земята е една и съща просто се сменят народите Българите винаги са наричали себе си Българи в римските извори понякога ги наричат с други имена но това не променя нещата. Сигурно ще кажеш че съвременните гърци са потомци на древните елини. Дали са били малко ще остава да прецениш сам Римския император КостантинIV повежда срещу българската държава 60 000 войника това едвали ще го направи срещу 30 000 българи със все кучетата и конете както го описва официалната история. Това че основателите на нашата държава са велик народ не подлежи на спор но те са велики защото са българи а не траки, татари, угри или каквито там реши да ги обяви поредния ново появил се най - праведен псевдо историк.България е единствената държава в света която никога не си е променяла името от както е създадена е носила само това име и народа й винаги се е наричал българи. Иначе първите сведения за заселване на компактни маси българско население на балканите са от 515 година заселени са като федерати на Римската империя.

05.06 2014 в 20:06

Георги Раковски:
"Европейски някои си учени даром мъдруват, че тии българи (дошавши уж чак в 502 год. подир Христа в днешна България) били татаро-унгарскаго племени, но като дошли в България, найшли тамо седем народа славяни, смесили се с тях и се пославянчили до шуш за твърде малко време! Но тии учени не ни показват отде и кога са били дошли тии седем народа славянски в България и някаква си най-мъничка татаро-унгорска остатка в езика ни?! Нам е познат коренно татаро-турский език и със сичките старания, които сме положили няколко години да открийме такова нещо, за святата истина повестности, нищичко не сме найшли".

05.06 2014 в 19:59

"Българите са древен народ заселил балканския полуостров през 6-7 век по същото време идват и славяните които по това време са сбирщина от племена с ниско ниво на социално развитие и нямат кой знае каква култура която да остави следи."

Това са опорни точки на Иречек и Златарски, и са осмени от Георги Раковски.

Българите са древен народ заселил се тук от много хилядолетия. Наричали са ни пеласги, траки, сега сме българи. Названието се сменя, не и народа.

05.06 2014 в 19:49

Славяните, наричани от старите автори склавини са обитавали земи от Карпатите до делтата на Дунава и от изворите на Висла до река Дон. Това са древни тракийски земи. От Страбон знаем, че владенията на гетите се простират далеч на запад до Германия (чиято източна граница е Висла). Този огромен тракийски народ е населявал дори и черноморските степи. Земите описани като гетски от Страбон съвпадат със земите на склавините описани от Йордан. Потвърждение, че склавините са тракийски народ получаваме от старият историк Теофилакт Симоката, който казва: Гети, наречени още склавини прекосяват границите на Тракия...Склавини, или гети защото така бяха наричани в древността. Че склавините са гети, тракийски народ се вижда и от археологическите данни. Склавинската и тракйска домашна керамика са идентични.
Няма славянски артифакти не защото са сбирщина неразвити племена, а защото са траки.

05.06 2014 в 19:41

Идва за да си вземе капарото от Атака и от БСП.

А, ако погледнете лицето на Лавров, ще научите всичко за външната политика на Путлер. Има хорса, които няма нужда да се напъваш за да разбереш дали идват с добро или със зло.

05.06 2014 в 19:35

"А и българския владетел никога не се е наричал хан а кан разликата е една буква но е от значене."

Къде го пише това? не е ли KANAΣYBIΓI което е къняз (княз) ювиги изписано със гръцки букви тъй като гръцки букви за ъ и я няма, са заместени със а ?
Къде пише че е КАН?
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%B0%D0%BD_%28%D1%82%D0%B8%D1%82%D0%BB%D0%B0%29

05.06 2014 в 18:37

Може пък човекът да идва за опелото на рубладжиите. За "Атака" ще е по-скоро панихида, че те безвъзвратно се гътнаха на 25 май, ама за Станишковите юнаци дето са в тежка агония ще си е баш опело. Те затова се мъчат да остискат, ега получат предсмъртното опрощение Путлерово за некадърността си.

05.06 2014 в 17:22

Идва да заплашва, да подкупва и да се хили "невинно". Да го посрещнем подобаващо. Свирки, барабани, знамена, плакати - НЕ ИСКАМЕ РУСИЯ, НЕ ИСКАМЕ ПУТИН!

05.06 2014 в 17:02

Е ми държавата със столица Константинопол се е наричала Римска Империя термина Византия си го исмуква от пръстите един западен учен през 19 век. Колкото до монголски калпаци няма и да се намерят просто българите не са монголи а и няма как да бъдат защото монголската народност е създадена от Чингиз Хан. Българите са древен народ заселил балканския полуостров през 6-7 век по същото време идват и славяните които по това време са сбирщина от племена с ниско ниво на социално развитие и нямат кой знае каква култура която да остави следи. А примерно Българите след като идват тук започват да строят градове примерно Плиска, Мадара и др.А и българския владетел никога не се е наричал хан а кан разликата е една буква но е от значене. Колкото до траките през 6 век вече не са фактор повечето са погърчени населяват тема Македония демек земите около Константинопол.

05.06 2014 в 16:10

Ще привлича страната към новия фашистки режим на Путин?